Ketahui Lokasi Terperinci Projek Sambungan Stesen baru LRT di : http://hartanah-kaya.blogspot.com/

http://iklan-free-percuma.blogspot.com/: Jom Bersama Stormreaders

Nama*: Mohd Zamadi

Email*: zamaadipenang@gmail.com

Web Site / URL / Blog: http://stormhaibahones.blogspot.com

Gambar: STORMREADERS_BANTING personal msl.jpg

Tajuk*: Jom Bersama Stormreaders

Iklan*: Siapa Stormreaders ?
STORMREADERS NETWORK SDN BHD (819400-M) (AJL-931780) ditubuhkan pada 28hb Mei 2008. Ia merupakan sebuah anak syarikat kepada TELAGA BIRU SDN BHD, iaitu sebuah syarikat Bumiputera Islam yang telah beroperasi sejak 1997. Dengan berpengalaman lebih 10 tahun sebagai penerbit dan pengedar produk-produk Islam terutamanya buk
u-buku, kaset, CD dan VCD, yang disampaikan oleh ikon-ikon tersohor di tanahair kita seperti Dato' Dr Hj Mohd Fadzilah Kamsah, Dato' Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamud , Ustaz Zahazan Mohamed, Dr Irfan Khairi, Ustaz Zaharuddin, Dato Hj Ismail Kamus dan ramai lagi.

Jika corak pendekatan pengedaran dan pemasaran p
roduk TELAGA BIRU dibuat secara konvensional. Sebaliknya di STORMREADERS NETWORK pula, ianya merupakan ONLINE BISNES yang menggunakan kaedah system affiliate dan pemasaran bertingkat (MLM). Istimewanya, corak MLM yang digunapakai oleh STORMREADERS NETWORK adalah berteraskan Syariah (Syariah Compliant). Dua tokoh agama yang dilantik oleh Syarikat sebagai Penasihat Syariah adalah Ustaz Zaharuddin Abd Rahman dan Ustaz Dr Hj Zahazan Mohamed.


Visitor IP: 183.78.82.203

Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...